Mentenanță site

Lasă-ți problemele în grija noastră!

magazin online, creare site, creare site baia mare, creare site satu mare, web design satu mare, site de prezentare, magazin online, optimizare site, optimizare site baia mare, mentenanta site, mentenanta site baia mare, securizare site, audit gratuit

Acum că aveți site-ul online, este timpul să îl mențineți actualizat, fie că este vorba de simple actualizări sau actualizări majore săptămânale, avem un pachet de întreținere a site-ului web pentru a vă menține site-ul proaspăt și actualizat.

mentenanta site

Servicii de mentenanță

Orice site profesional trebuie sa aiba si servicii de mentenanta de buna calitate pentru a functiona optim zii de zii.

Mediu de pregătire
pentru actualizări

O zonă de pregătire este o clonă a site-ului dvs. web live unde puteți testa actualizări, teme noi, design nou, logo-uri noi, imagini noi și apoi implementați în versiunea live. Acest lucru vă oferă libertatea de a testa actializarile fără a afecta versiunea live.

Actualizări platformă website & plugin-uri

Platforma site-ului și plugin-urile trebuiesc actualizate constant, deoarece utilizarea versiunilor vechi pot fi vulnerabile unor atacuri ale hackerilor . Acest lucru nu numai că compromite securitatea site-ului dvs. și creează dureri de cap inutile.

Backup-uri pentru
siguranța site-ului

Un backup al site-ului web este o copie a tuturor datelor, fișierelor și bazelor de date. Scopul său este de a preveni pierderea datelor dacă se întâmplă ceva și site-ul dvs. actual se defectează si de a vă restaura site-ul in cel mai scurt timp.

Ai întrebări? Nu ezita să ne contactezi

Pachete administrare și mentenanță site

Pachet Crafty Basic

€100 / luna

Acest serviciu cuprinde:

Pachet Crafty Business

€250 / luna

Acest serviciu cuprinde:

Pachet Crafty Pro

€400 / luna

Acest serviciu cuprinde:
× Ai intrebari?