Ecommerce Web Design

Magazin online care generează vânzări

magazin online, creare site, creare site baia mare, creare site satu mare, web design satu mare, site de prezentare, magazin online, optimizare site, optimizare site baia mare, mentenanta site, mentenanta site baia mare, securizare site, audit gratuit

magazin online, creare site, creare site baia mare, creare site satu mare, web design satu mare, site de prezentare, magazin online, optimizare site, optimizare site baia mare, mentenanta site, mentenanta site baia mare, securizare site, audit gratuit

Lucrăm cu firme mici și mijlocii pentru a le ajută să-și crească veniturile prin design-urile noastre robuste, orientate spre utilizator. Creștețiva vânzările astăzi, discutând cu noi prin intermediul butonului de mai jos.

Magazin online

Site-uri web care inspiră și convertesc

Sursa: WooCommerce

Magazin online - WooCommerce

Dacă intenționați să dezvoltați un magazin online, WooCommerce este o opțiune minunată. Când vine vorba de implementarea ieftină și rapidă a site-ului dvs., folosirea cadrului WooCommerce este o idee simplă.

Depinde în întregime de dimensiunea proiectului. Unele magazine online pot avea doar câteva produse, iar unele pot avea mii. Pentru un magazin online obișnuit cu aproximativ 10-20 de produse, va dura aproximativ între 2-3 săptămâni de la început până la sfârșit.

Durata realizării unui magazin online depinde în întregime de dimensiunea proiectului. Un magazin online cu aproximativ 10-20 de produse poate fi finalizat în 2-3 săptămâni de la început până la sfârșit. Pentru magazine online mai mari, durata poate varia.

Contactați-ne pentru a discuta mai multe detalii despre proiectul dvs.

  • 50% avans  la semnarea contractului/ începerea proiectului 
  • 50% la finalizarea  proiectului când se transferă website-ul pe domeniul live.

Procesul de creare

La ce să vă așteptați, când lucrați cu echipa CraftyTeam:

optimizare conversii

Primul pas

Analiză și explorare

Fundamentul oricărui proiect de succes este un plan bine definit. În această etapă, ne concentrăm pe înțelegerea completă a cerințelor și obiectivelor dvs. în ceea ce privește proiectul. Totodată, folosim această oportunitate pentru a defini așteptările și a oferi recomandări care ar putea contribui la succesul proiectului dvs.

Viteza de incarcare

Pasul doi

Analiză și planificare

Un factor crucial pentru reușita oricărui proiect constă într-un plan solid. În această etapă, ne focalizăm pe analiza detaliată și pe înțelegerea completă a cerințelor și obiectivelor dumneavoastră în ceea ce privește proiectul. Privim această etapă ca pe o oportunitate de a contura clar așteptările și de a oferi recomandări valoroase care să susțină și să maximizeze succesul proiectului dumneavoastră.

optimizare conversii

Pasul trei

Crearea conceptului vizual

În această etapă esențială, ne focalizăm pe finalizarea conceptelor inițiale și pe dezvoltarea unui design vizual captivant și în concordanță cu identitatea brandului tău. Vom utiliza culorile, tipografia, siglele și alte elemente de branding pentru a crea o experiență online unică și memorabilă pentru clienții tăi. Astfel, proiectul tău prinde viață și devine o prezență puternică pe piața online.

Viteza de incarcare

Pasul patru

Dezvoltare, testare, optimizare

Ajungem acum la etapa crucială a proiectului. Odată ce toate conceptele și design-urile au fost aprobate, demarăm procesul de dezvoltare și implementare. După finalizarea construcției, supunem site-ul unei serii de teste riguroase pentru a ne asigura că funcționează corect pe diverse dispozitive, platforme și browsere.

Vrei să lucrăm împreună?

× Ai intrebari?